Snickare Uppsala

Snickare i Uppsala

Vi på Olles Bygg AB har en hel del duktiga snickare. Vi skulle till och med våga säga att vi har några av dom duktigaste snickarna i Uppsala hos oss!

Våra tjänster inom Snickeri

På vår sida om våra tjänster kan du läsa om vilka tjänster vi på Olles Bygg AB erbjuder. Om du inte hittar det du söker efter där kan det vara så att du behöver andra tjänster inom snickeri. Våra snickare erbjuder tjänster inom reparationer och även specialsnickeri. Kontakta oss gärna för att berätta mer om vilken tjänst du söker!

Snickerireparationer

Behöver du ta hjälp av en snickare för en reparation? Vi finns här för dig! Våra snickare kan såväl som att bygga nytt, också reparera och laga gammalt.

Oavsett om det handlar om att fixa en trasig dörr eller fönster, reparera en skadad trappa eller återställa en gammal möbel, så kan du lita på vårt professionella team för att utföra arbetet noggrant och med hög kvalitet.

Specialsnickeri

Ibland behöver man utföra ett lite ovanligare projekt, och därför erbjuder vi tjänster inom specialsnickeri.

Vårt specialsnickeri är dedikerat till att förverkliga dina mest unika projekt. Vi förstår att det ibland krävs skicklighet och expertis för att skapa skräddarsydda snickerilösningar som passar just dina behov och önskemål.