Om oss

Välkommen till din lokala byggfirma i Uppsala! Vi hjälper dig med alla sorters byggprojekt, stora som små. Vid intresse är ni varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vår historia

Olles Bygg AB är en byggfirma som startades år 1999 i Uppsala och har fortsatt att utvecklas sedan dess. Med en bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranschen garanterar vi våra kunder en trygg affär och professionella resultat.

Vi kan erbjuda tjänster inom snickeri, målning, el, badrumsrenovering eller köksrenovering.

Våra värderingar

Vi tar emot alla sorters byggprojekt, stora som små. Genom åren har vi kunnat hjälpa till vid både större byggprojekt där vi arbetar tillsammans med andra företag, och även mindre projekt som att hjälpa en privatperson uppfylla sina drömmar om den perfekta renoveringen.

På vårt företag jobbar vi ständigt med att utvecklas för att alltid kunna uppfylla våra kunders behov på bästa sätt.

Vår vision

Vi strävar alltid efter att utföra jobb som vi kan vara stolta över, och som gör kunderna nöjda framförallt. Vi tror på en bra kommunikation mellan byggarbetare och kund genom hela byggprocessen.

Vi lägger stor vikt i att vårt jobb ska utföras professionellt, korrekt och enligt kundens önskemål. Som kund hos oss är du alltid i fokus!